Вести

Уређен пут Трнавац-Градсково

Уређен пут Трнавац-Градсково

Радници Јавног комуналног предузећа „Тимок одржавање“ данас су завршили радове на уређењу пута Трнавац-Градсково. Шибље и растиње које се налази поред пута, уклоњено је на захтев Месне заједнице Градсково, где је августа месеца прошле године замењена и дотрајала улична расвета.

Вице Лалић, в.д. директора тог предузећа истиче да и ове године сеоске месне заједнице неће бити запостављене, али да се не може стићи свуда у исто време.

„Месна заједница Градсково је пре неколико месеци поднела захтев за уређење пута, који и није био у баш тако завидном стању. Захтеву смо се одазвали, данас су завршени радови, а тим темпом ће се наставити и у наредном периоду. Морам да напоменем, да ми не можемо у исто време да стигнемо свуда, али се трудимо да у што краћем року испунимо захтеве како оних који живе у граду, тако и мештана села. Радници су нон стоп на терену, некад нам временски услови не дозволе да урадимо баш све онако како смо планирали, у временском року који смо планирали, али увек ћемо се одазвати захтевима грађана и мештана“, рекао је Лалић.

Наредних дана ће бити завршени и радови на уређењу пута од Чокоњара ка Градскову, а према плану и програму ЈКП „Тимок одржавање“ и у наредном периоду, у складу са временским условима, радиће се на уређењу и других сеоских путних праваца, али и замени дотрајале уличне расвете, како у граду, тако и у селима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.