Вести

Одржан месечни пријем грађана у Градској управи

Одржан месечни пријем грађана у Градској управи

На редовном месечном пријему за грађане у Градској управи Зајечар било је највише Зајечараца са финансијским и комуналним проблемима. На месечни пријем одазавало се педесетак Зајечараца.

До сада је на овим пријемима дошло близу хиљаду грађана, што је добра потврда да је већи део проблема решен. Усмеравамо грађане на одговорна лица која им могу помоћи у постизању решења“, рекао је др Мирко Николић, заменик градоначелника Зајечара.

Градска управа Зајечар, у складу са својом социјалном политиком настоји да на најбржи начин реши проблеме грађана. Верујем да ћемо у најскоријем року на огроман број захтева одговорити”, поручио је Срђан Марјановић, помоћник градоначелника Зајечара.

Са грађанима су разговарали заменик градоначелника др Мирко Николић, представници Градске управе, јавних предузећа и установа, као и инспекцијских служби. Разговор са грађанима се обавља последње недеље сваког месеца у Градској управи.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.