Вести

Почело постављање контејнера на подручју 4. и 5. месне заједнице

Почело постављање контејнера на подручју 4. и 5. месне заједнице

Акција постављања контејнера за прикупљање кабастог и другог отпада, настављена је и данас, након петка када су постављени контејнери у 1. и 3. месној заједници.

"У склопу спровођења акције под називом „Мај - месец чистоће града Зајечара“ данас се на подручју зајечарске 4. и 5. месне заједнице постављају контејнери за прикупљање отпада. Због обављања и редовних активности извожења смећа, овa акција наставља се и сутра", каже Драган Траиловић, члан Градског већа.

Према најавама Траиловића, контејнери ће у петак бити постављени и на подручју 2. месне заједнице у Зајечару и то на раскрсницама улица Лоле рибара и Истарске, Тимочке буне и Кумановске, Седмог септембра и Тимочке буне и раскрсници Јакшићеве и Змајеве улице, код Тацкове чесме.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.