Вести

Мирковић: zajecar.info

Мирковић: "Зајечар је добар домаћин!"

Учесницима и гостима данашње манифестације "Jamie Gastro Day", која се одржава у Зајечару, обратио се председник Скупштине Града Зајечара Саша Мирковић.

Мирковић је изразио задовољство интересовањем које је данашња манифестација изазвала код љубитеља и познавалаца гастрономије и здравог начина исхране и пожелео пријатан боравак гостима из Србије и региона, за који је сигуран да ће им остати у дугом сећању.

Зајечар ће и овога пута бити добар домаћин. То ћемо доказати и данас. Зајечар је град са огромним туристичким потенцијалом и број туриста који посете наш град је из године у годину све већи. Челници града успешно сагледавају ситуацију на туристичкој мапи Европе и на делу доказујемо како треба деловати да би што више људи привукли у Зајечар. Осим Гитаријаде и Ромулијане и данашња манифестација је доказ да је Зајечар град туризма. Захваљујем се Колор Прес групи што су имали слуха и одабрали Зајечар да одавде почене Jamie Gastro Day“, казао је Мирковић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.