Вести

У зајечарској библиотеци отворен Завичајни кутак

У зајечарској библиотеци отворен Завичајни кутак

У Матичној библиотеци "Светозар Марковић" у Зајечару отворен је Завичајни кутак и представљена књига „Ћутање и одјек зеленила“ аутора Живорада Стојановића.

"Завичајни кутак представља простор у библиотеци у којем ће се наћи фотографије старог Зајечара, Зајечараца и свега оног што представља историју овог града. Намена Завичајног кутка је, пре свега, за промоцију књига завичајних писаца и да то буде место њиховог окупљања", рекао је Саша Јеленковић, в.д. директора зајечарске Матичне библиотеке "Стветозар Марковић".

На отварању Завичајног кутка, зајечарској публици представљена је књига „Ћутање и одјек зеленила“ аутора Живорада Стојановића.

"Најчешће пишем о руралној средини, природи и свему оном што нас окружује, као што су градови и села у Тимочкој крајини", поручио је аутор књиге Живорад Стојановић. Поред аутора, на промоцији књиге говорио је и Иван Потић, рецензент.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.