Вести

Представљена књига

Представљена књига "Поток" зајечарској публици

У галерији Радул беговог конака у Зајечару одржано је дружење под називом “Поподне са писцем” и промоција књиге “Поток” Братислава Р. Милановића, у организацији Установе “Центар за културу и туризам града Зајечара”.

Братислав Милановић рођен је у Алексинцу, тренутно живи и ради у Београду. Добитник је бројних награда за писање књига поезије.

Песме су му превођене на енглески, француски, италијански, румунски, руски, пољски, чешки и друге језике. За роман “Поток” добио је “Нолитову” награду, а публици је представљено измењено, друго издање романа.

Писац је желео да ово издање буде објављено у Зајечару, јер се радња романа одвија на тим просторима, где је и провео део свог детињства и живота, што зајечарским читаоцима може дати посебну драж.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.