Вести

Зајечарској публици представљене књиге

Зајечарској публици представљене књиге "Академија за срећологију" и "У праву си, ал' баш ме брига"

Зајечарској публици, у Матичној библиотеци “Светозар Марковић”, представљене су књиге “У праву си, ал' баш ме брига” и “Академија за срећологију” ауторке др Светлане Гоге Костић.

На промоцији књиге главна тема била је срећа: шта је то свест и подсвест и како човек својим емоцијама може да утиче на свој живот?

Ауторка ових књига на сликовит начин објашњава тематику кроз своју животну причу, говорећи о својим великим животним променама које је направила.

Какве су нам мисли, такав нам је и живот. Треба знати да постоје решења за све проблеме”, поручила је ауторка књига.

Др Светлана Гога Костић рођена је у Београду, а детињсво је провела у Швајцарској. У очима других њен живот је изгледао бајковито.

Потиче из стоматолошке породице, по професији је стоматолог са вишегодишњим искуством у сопственој ординацији, али је ипак после 25 година рада као стоматолог, затворила ординацију и срећу пронашла у писању.

"Део инспирације пронашла сам и у својим пацијентима док сам радила као стоматолог", истиче др Светлана Гога Костић.

Њена прва књига “У праву си, ал' баш ме брига” је након објављивања постала прави хит међу љубитељима популарне психологије. За 5. април у Београду најављена је промоција и њене треће књиге “Најлепша путовања са анђелима”.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.