Вести

Зајечар: Награђени најбољи основци и средњошколци

Зајечар: Награђени најбољи основци и средњошколци

У Градској управи у Зајечару додељене су дипломе и књиге вуковцима и ученицима зајечарских основних и средњих школа који су током школске године остварили успехе на републичким и међународним такмичењима.

Вукове дипломе добило је 49 основаца и 32 средњошколца, док су књигама за резултате на школским такмичењима награђена 52 ученика основних и 54 ђака средњих школа, а награђено је и 110 ученика Музичке школе за основно и средње образовање „Стеван Мокрањац“.

Ученицима су награде уручили заменик градоначелника Зајечара Владимир Виденовић и помоћник градоначелника за омладину и спорт Милан Станковић, који су се овом приликом обратили ученицима и честитали им на изванредним постигнућима.

-Желим вам пуно успеха и да знање које сте стекли сачувате, то је оно што у будућности нико не може да вам одузме. Такође, учитељима, наставницима, вашим директорима и вашим родитељима честитам, јер чини ми се да ниједне године нисмо имали оволико деце, оволико награда, оволико награђених. Ви сте децо наша будућност и велики понос нашег града, поручио је Станковић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.