Вести

Месечни пријем грађана организован у Градској управи Зајечар

Месечни пријем грађана организован у Градској управи Зајечар

У Градској управи Зајечар организован је месечни пријем грађана, који су се и овог пута представницима локалне самоуправе обратили како би решили проблеме. Ово је први пријем грађана у 2015. години.

Незапосленост, тешка материјална ситуација, здравствени и комунални проблеми... разлози су због којих су Зајечарци затражили помоћ од челника Градске управе. На пријем је дошло 50 грађана.

Саслушали смо наше суграђане и настојаћемо да решимо њихове проблеме, а самим тим што грађани долазе на ове пријеме, најбољи је показатељ да је већина проблема решена“, поручио је др Мирко Николић, заменик градоначелника Зајечара.

Градско веће, пре неколико дана, донело је одлуку о формирању комисије, која ће се бавити захтевима за једнократну помоћ грађанима. Комисија ће анализирати проблеме грађана, одредиће правни основ и упутиће Градском већу став о проблему“, рекао је Срђан Марјановић, помоћник градоначелника Зајечара.

У Градској управи Зајечар, грађане су саслушали: др Мирко Николић, заменик градоначелника Зајечара; Срђан Марјановић, помоћник градоначелника; Јовица Трајковић, заменик председника Скупштине Града Зајечара; Бојан Стојановић, члан Градског већа; Мира Андријашевић, директорка Центра за социјални рад; Владан Марковић, секретар Црвеног крста Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.