Вести

Иницијатива за формирање ватрогасног дома у Салашу

Иницијатива за формирање ватрогасног дома у Салашу

Заменик градоначелника Др. Мирко Николић и члан градског већа Милко Тодоровић примили су данас представнике Сектора за ванредне ситуације МУП-а РС, Милоша Матаругу, помоћника начелника и Владу Племића, начелника одељења за контролу рада Ватрогасно спасилачких јединица. Разговори су се водило о иницијативи за формирање ватрогасног дома у Салашу.

Сарадња града и Сектора за ванредне ситуације до сада је била изузетна, што је и потврђено више пута. Сада када је ситуација мирна сарадња се наставља са идејом да се у селу Салаш опреми и оспособи једна ватрогасна јединица. Ка Салашу гравитира доста села и оваква јединица би допринела бољој безбедности на том терену а истовремено би и централна јединица била растерећена, изјавио је Др. Мирко Николић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 18
  мај
  ШВС града Зајечара - Упозорење на временске непогоде

  Сутра, 19.05.2020.године, у поподневним часовима и прекосутра, 20.05.2020.године, у току читавог дана, очекују се велике временске непогоде са екстремном количином падавина од 40> l/m2, олујним ветром и грмљавином.

  Више
 • 11
  авг
  Закључак Уставног суда

  Уставни суд одбацио је иницијативу за покретање поступка за оцену уставности и законитости Одлуке о накнади за коришћење грађевинског земљишта, коју је 2013.године усвојио Привремени орган, наводи се у Закључку који је достављен Скупштини града Зајечара.

  Више
 • 21
  јул
  Редовни састанци удружења особа са инвалидитетом

  На иницијативу Градске управе одржан је састанак представника организација особа са инвалидитетом са представницима институција из домена социјалне заштите и помоћником градоначелника Милком Тодоровићем о побољшању живота особа са инвалидитетом.

  Више
 • 21
  јул
  Иницијатива да труднице не плаћају аутобуски превоз

  Градоначелнику Зајечара Велимиру Огњеновићу предата је иницијатива да труднице на територији града имају бесплатан аутобуски превоз. Измену Одлуке о градском и приградском превозу путника у друмском саобраћају на територији града Зајечара затражиле су чланице Форума жена СНС Зајечар.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.