Вести

Иницијатива за формирање ватрогасног дома у Салашу

Иницијатива за формирање ватрогасног дома у Салашу

Заменик градоначелника Др. Мирко Николић и члан градског већа Милко Тодоровић примили су данас представнике Сектора за ванредне ситуације МУП-а РС, Милоша Матаругу, помоћника начелника и Владу Племића, начелника одељења за контролу рада Ватрогасно спасилачких јединица. Разговори су се водило о иницијативи за формирање ватрогасног дома у Салашу.

Сарадња града и Сектора за ванредне ситуације до сада је била изузетна, што је и потврђено више пута. Сада када је ситуација мирна сарадња се наставља са идејом да се у селу Салаш опреми и оспособи једна ватрогасна јединица. Ка Салашу гравитира доста села и оваква јединица би допринела бољој безбедности на том терену а истовремено би и централна јединица била растерећена, изјавио је Др. Мирко Николић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.