Вести

Град ће помоћи социјално најугроженијима да преброде предстојећу зиму

Град ће помоћи социјално најугроженијима да преброде предстојећу зиму

Фокусираћемо се да социјално најугроженијима у наредном периоду помогнемо да предстојећу зиму што лакше преброде, изјавио је заменик градоначелника Мирко Николић, који је данас са помоћником градоначелника Срђаном Марјановићем и представницима Црвеног крста разговарао са суграђанима на пријему за грађане који се сваког последњег петка у месецу организује у градској управи.

Град Зајечар је у овој години издвојио значајна средства за социјалну политику и уложено је доста труда да се реше и остали проблеми Зајечараца који се осим егзистенцијалних односе и на здравствене, комуналне, правосудне, породичне и проблеме са комшијама.

Мере штедње које спроводи Влада Републике Србије ће се сигурно одразити на ситуацију у граду и на сам градски буџет али знамо да без мера штедње нема изласка из кризе и учинићемо све да и у отежаним условима решавамо проблеме грађана, додао је Николић.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 10
  нов
  Уређује се центар села у Планиници

  У зајечарским селима се интезивно ради ових дана, тако да је заменик градоначелника, др Мирко Николић, обишао са сарадницима и село Планиницу, где је у току уређење парка у центру села.

  Више
 • 10
  нов
  Сређени атарски путеви у Лубници

  Многи путеви у зајечарким селима били су руинирани, а до неких места било је и немогуће доћи пољопривредним машинама. Међутим, протеклих месеци захваљујући средствима из градског буџета и добром сарадњом са месним заједницама, у многим селима сређени су атарски путеви.

  Више
 • 25
  окт
  Отворен 24. Фестивал "Дани Зорана Радмиловића" у Зајечару

  У Зајечару су отворени 24. Фестивал "Дани Зорана Радмиловића". Прве вечери позоришног фестивала, зајечарски театар извео је премијерно представу "Скупљачи перја", по мотивима истоименог филма у режији Дарка Штетина.

  Више
 • 19
  окт
  Одржана Свечана академија поводом Дана ослобођења Зајечара

  Поводом обележавања 19. октобра Дана ослобођења Зајечара у Првом светском рату, у сали Позоришта Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" одржана је Свечана академија.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.