Вести

Уређује се центар села у Планиници zajecar.info

Уређује се центар села у Планиници

У зајечарским селима се интезивно ради ових дана, тако да је заменик градоначелника, др Мирко Николић, обишао са сарадницима и село Планиницу, где је у току уређење парка у центру села.

"У разговору са мештанима покушали смо да изађемо свима у сусрет и да проблеме у сеоским срединама решавамо равномерно. У Планиници се сређује центра села и у наредном периоду радићемо и на решавању других проблема", поручио је др Мирко Николић, заменик градоначелника Зајечара, приликом обиласка Планинице.

Председник Савета МЗ Планиница, Радомир Вељковић, захвалан је што ће се народном купатилу, као и школи у овом селу, вратити стари сјај.

"Имамо успешну сарадњу са локалном самоуправом. Прошле године смо урадили осам километара атарских путева који су били у лошем стању. Ове године радимо на уређењу центра села и школе, а планирамо и да уредимо народно купатило које је направљено 1928. године и сеоски Задружни дом. Трудимо се да становницима Планинице омогућимо боље услове за живот", рекао је Радомир Вељковић, председник Савета МЗ Планиница.

Зајечарски челници истакли су да грађевинској сезони није крај. Изненађујуће топло време за ово доба године иде на руку радницима, па се инфраструктурни радови у селима зајечарске општине настављају.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.