Вести

Одабрано 10 најбољих омладинских пројеката

Одабрано 10 најбољих омладинских пројеката

У оквиру програма “Млади су закон”, Тимочки омладински центар, Ресурс центар за зајечарски округ, за ову годину одабрао је 10 омладинских пројеката из Зајечара, Бољевца и Књажевца. Њиховим представницима данас су уручени чекови у укупној вредности од 635 000 динара.

Менаџер програма “Млади су закон”, Иван Живковић, рекао је да се данас, на Дан младих, потписује и Меморандум о сарадњи а да млади имају рок до 1. новембра да реализују пројекте чији је циљ подстицање активизма и волонтеризма младих.

За пет година, колико Министарство омладине и спорта финансира програм “Млади су закон” у Србији је реализовано 930 омладинских пројеката вредних 65,5 милиона динара. У овој години одобрено је 257 омладинских пројеката.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 30
  јан
  Отворен Омладински клуб у Гамзиграду

  У селу Гамзиград код Зајечара отворен је Омладински клуб, с циљем да млади људи на овом месту реализују своје активности и да имају где да проводе слободно време, као и да кроз своје идеје покушају да унапреде ствари у својим локланим заједницама.

  Више
 • 11
  авг
  Зајечар: Међународни дан младих биће обележен бројним активностима

  Са циљем да скрене пажњу на проблеме, културна и правна питања омладине, ученика, студената, 12. августа, сваке године, обележава се Међународни дан младих. Ове године тема обележавања овог дана је „Зелене вештине за младе – ка одрживом свету“.

  Више
 • 04
  окт
  Почела са радом online платформа

  У спровођењу програма Млади су закон сваке године учествује преко 40 удружења и 1500 младих широм земље у више од 60 општина а само у 2017. години биће реализовано 125 омладинских волонтерских акција и 34 међународна волонтерска кампа.

  Више
 • 01
  дец
  Организован "Еразмус+" информативни дан у Зајечару

  Фондација „Темпус“ организовала је у Зајечару „ Еразмус+“ информативни дан. Овом приликом представљене су могућности за високошколске институције, опште, стручно и образовање одраслих и младих, а у оквиру програма Европске уније “Еразмус+“.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.