Вести

ВЕЛИЧАНСТВЕНИ КЛАВИРСКИ КОНЦЕРТ СТЕФАНА ЂОКОВИЋА У ПОЗОРИШТУ ЗОРАНА РАДМИЛОВИЋА: Музички караван

ВЕЛИЧАНСТВЕНИ КЛАВИРСКИ КОНЦЕРТ СТЕФАНА ЂОКОВИЋА У ПОЗОРИШТУ ЗОРАНА РАДМИЛОВИЋА: Музички караван "Са Mozzartom на крилима музике" стиже у Зајечар

ВЕЛИЧАНСТВЕНИ КЛАВИРСКИ КОНЦЕРТ СТЕФАНА ЂОКОВИЋА У ПОЗОРИШТУ ЗОРАНА РАДМИЛОВИЋА

Зајечар ће засијати у сјају класичне музике 6. октобра 2023. године, када ће пијаниста Стефан Ђоковић одржати спектакуларни клавирски концерт. Овај музички догађај представља врхунац пројекта "Са Mozzartom на крилима музике", под покровитељством прве даме, госпође Тамаре Вучић.

Стефан Ђоковић, реномирани пијаниста и виртуоз, доноси своје јединствено умеће свирања клавира у Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу "Зоран Радмиловић". Његова музичка каријера обасјана је бројним успесима и признањима, а концерти широм света сведоче о његовој изванредној интерпретацији класичних композиција. Ђоковићева страст према музици прелази на сваку ноту коју изводи, чинећи сваку изведбу Шопена, Шуберта и Листа незаборавном.

Овај концерт има дубљи значај, истог дана обележава се Дан града Зајечара, а концерт ће бити незаборавни културни допринос овом свечаном тренутку. "Са Mozzartom на крилима музике" је пројекат који има за циљ враћање културе у срце наших заједница.

Овај изузетни догађај не би био могућ без подршке Фондације Mozzart, која је препознала важност овог хуманитарног подухвата. Њихова посвећеност култури и уметности доприноси бољем сутрашњем друштву.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.