Вести

Светосавска академија у зајечарском позоришту

Светосавска академија у зајечарском позоришту

Поводом обележавања дана највећег српског просветитеља, Светог Саве, у зајечарском позоришту ће у петак, 27.јануара, бити приређена Светосавска академија.

Под покровитељством Града Зајечара и Епархије тимочке Српске православне цркве, Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у сарадњи са Музичком школом „Стеван Мокрањац“ и Основном школом „Десанка Максимовић“ из Зајечара, организује СВЕТОСАВСКУ АКАДЕМИЈУ у петак, 27. јануара.

Беседу ће казивати протојереј – ставрофор др Гојко Перовић, а у програму учествују: Хор храма Рођења Пресвете Богородице у Зајечару и Градско певачко друштво „Стеван Мокрањац“ Зајечар.

Почетак је у 18.00 сати, а улаз је слободан.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.