Вести

Уручен уговор о енергетској санацији ШОСО “Јелена Мајсторовић” у Зајечару

Уручен уговор о енергетској санацији ШОСО “Јелена Мајсторовић” у Зајечару

Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, уручила је у Смедеревској Паланци уговоре представницима 38 локалних самоуправа које су на јавном позиву добиле средства за улагање у повећање енергетске ефикасности у јавне објекте, и поручила да је повећање енергетске ефикасности национални пројекат и посао који се тиче свих институција, привреде и грађана.

Представнику града Зајечара, начелнику Одељења за обједињене јавне набавке и локални економски развој Ивану Живковићу министарка је уручила уговор који се односи на санацију и реконструкцију ШОСО “Јелена Мајсторовић” у Зајечару, где ће се на основу добијеног пројекта радити на комплетној замени столарије, грејања, фасаде, електроинсталација.

Пројекти за које су додељена средства укључују основне школе, зграде општина, домове културе, вртиће, факултете, центар за социјални рад, затворени базен, јавно осветљење, а први пут јавним позивом били су обухваћени и инсталација фотонапонских система и соларних панела за производњу електричне енергије.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 24
  окт
  Санација моста на Белом Тимоку

  За санацију конструкције моста на Белом Тимоку, који води ка Великом Извору, Јавно предузеће „Путеви Србије“ издвојило је више од 13 милиона динара. Радови ће бити завршени наредних дана.

  Више
 • 22
  сеп
  Васић поклонио телевизор ШОСО "Јелена Мајсторовић"

  Kолектив и ученици Школе за основно и средње образовање „Јелена Мајсторовић“ у Зајечару, добили су данас на поклон телевизор, дар Фонда "Жељко Васић" и Фондације "Искорак". Донацију им је уручио популарни зајечарски певач који је ТВ добио учешћем у квизу "Шести круг" на РТС-у током Олимпијаде.

  Више
 • 17
  мар
  Прикупљен новац за екскурзију ђака ШОСО "Јелена Мајсторовић"

  У зајечарском позоришту синоћ је организован добротворни концерт за помоћ ученицима Школе за основно и средње образовање "Јелена Мајсторовић". Према речима директорке школе Гордане Милутиновић, од улазница и других донација, прикупљено је око 40.000 динара за одлазак ђака на екскурзију.

  Више
 • 13
  феб
  Књиге на поклон

  Матична библиотека „Светозар Марковић“ даривала је књиге библиотеци Школе за основно и средње образовање „Јелена Мајсторовић“ у Зајечару. Ово је друга донација зајечарским школама. Крајем октобра прошле године Основној школи "Десанка Максимовић" поклоњено је 600 књига.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.