Вести

Градоначеник Зајечара Бошко Ничић приредио пријем за борце са Кошара

Градоначеник Зајечара Бошко Ничић приредио пријем за борце са Кошара

Данас је у салону Градске управе у Зајечару градоначеник Бошко Ничић приредио пријем за борце са Кошара.

Ратни ветерани са Кошара Видоје Ковачевић, ратни начелник Штаба 63 подобранске бригаде, тешко рањен на Кошарама, сада председник Удружења ветерана и Душко Шљиванчанин, ратни командант 53.граничног батаљона на Кошарама, посетили су данас Зајечар, одржали састанак са градоначелником и захвалили се нашој локалној самоуправи на дочеку.

-Хвала вам што сте препознали значај наших бораца, наше удружење ради и живи због наших припадника, желимо да их ујединимо где год да живе и да им помогнемо, морамо знати једни за друге, рекао је ратни ветеран са Кошара Видоје Ковачевић.

-Поносан сам што сам био командант 53. граничног батаљона на Кошарама и што сам бранио нашу границу, велики су мој бол и туга за моје пале борце. Велика је моја туга за спаљеном српском земљом на Косову и Метохији, рекао је пуковник Шљиванчанин.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић изразио је велико задовољство што су хероји са косовске карауле у посети Зајечару.

-Заслуге људи који су се борили у тешким времена су огромне, треба им одати почаст. Сваки град треба да ода велико признање за све оне људе који су се борили и дали своје животе на Кошарама. Врата ове градске куће ће вам увек бити отворена, поручио је Ничић.

На састанку је било речи и о предлогу да се садашњи назив улице 7.септембар у Зајечару, преименује у улицу Хероја са Кошара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.