Вести

РАДНО У ЗАЈЕЧАРУ: Завршено асфалтирање у Грлишту

РАДНО У ЗАЈЕЧАРУ: Завршено асфалтирање у Грлишту

Данас је, у селу Грлиште, након дводневних припремних радова, завршено асфалтирање 330 м улице која из центра села води ка водоводној каптажи.

За сређивање ове улице, и трга испред Дома културе, утрошено је преко 200 тона асфалтне масе AB11, а укупан износ инвестиције (са ПДВ-ом) је 3.000.000- динара.

Након договора, који су у току, са инвеститорима радова на гасоводу, фирмом “Транс гас”, приступиће се и реконструкцији оштећеног пута “Грлишка река”-Грлиште.

На пролеће, и почетком лета, се очекује асфалтирање још неких улица и путних правца од бране Грлишког језера до манастира “Св. апостола Петра и Павла”, на обалама овог језера.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.