Вести

Асфалтирање и уређење улица у Халову: Нови планови за школу у овом селу

Асфалтирање и уређење улица у Халову: Нови планови за школу у овом селу

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић, данас је са сарадницима обишао радове на асфалтирању и уређењу улица у селу Халово.

Уређење путева и асфалтирање је важно за становнике Халова.

-Ово много значи за сва села, не само за Халово. Захваљујући Градској управи, коначно ћемо и овде добити оно што је већ дуго планирано. То значи да ће људи овде да остају и да раде свој посао, рекао је Иван Тодориковић, председник МЗ Халово.

-Путеви које радимо били су у лошем стању. Вредност комплетних радова, рачунајући и асфалтирање, ризловање, гребани асфалт и радну снагу је близу 4.000.000 динара. Након уређивања путева, следи и сређивање основне школе у Халову. Дилема је да ли ћемо саградити потпуно нову школу или ћемо ову стару обновити, алито ћемо разрешити у договору са надлежним министрима. Саградићемо и једно лепо дечје игралиште у оквиру школе, рекао је градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Одрађено је 500 метара улице, утрошено 180 тона асфалтне масе у вредности од 2.900.000 динара.

Такође, урађено је и 850 метара улице под ризлом и 240 метара под гребаним асфалтом.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.