Вести

Додела диплома и књига за најбоље зајечарске ученике

Додела диплома и књига за најбоље зајечарске ученике

У великој сали Градске управе у Зајечару данас је организована додела диплома и књига за зајечарске вуковце и ученике који су протекле школске године остварили успехе на републичким и међународним такмичењима.

Ове године је, на нивоу средњих школа, 63 ученика добило Вукову диплому, док је на нивоу основних школа уручено 50 престижних Вукових признања.

Милан Станковић, помоћник градоначелника је на пријему рекао да се град Зајечар поноси овим резултатима ученика.

-Жао ми је што они који су требали да приме ове награде, нису ту. Ово уручивање диплома је већ традиција у нашем граду. Инвестирање у образовање је инвестиција која се увек исплати. Честитам и вама, директорима, јер и ви имате заслуге за успех ваших ученика. Пренесите им поздраве и подршку. Сви знате да се суочавамо са епидемијом вируса, и да је на свима нама велика одговорност за очување како сопственог, тако и здравља наших најближих, и управо због тога смо одлучили да ове године поштујемо све мере око окупљања великог броја људи на једном месту. Биће прилика када ћемо организовати пријем за наше успешне ђаке, рекао је Станковић.

Награде и дипломе су, у име ученика, примили директори основних и средњих школа.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 30
  нов
  У Зајечару одржан "Тимочки научни торнадо"

  У ОШ "Десанка Максимовић" у Зајечару одржан Фестивал науке "Тимочки научни торнадо". У оквиру фестивала, посетиоци су могли да виде младе научнике из зајечарских основних школа, који, уз помоћ професионалаца из бројних јавних установа и својих професора, изводе занимљиве експерименте.

  Више
 • 07
  сеп
  Зајечар награђује најбоље

  У присуству угледних званица и уважених гостију на царској палати Фелиx Ромулиана одржана је свечана академија поводом 7. септембра Дана Града Зајечара, на којој је председник Скупштине града Зајечара Саша Мирковић уручио награде.

  Више
 • 13
  авг
  Покрени своју будућност!

  Kанцеларија за младе града Зајечара обележила је Дан младих са студентима из иностранства који бораве у Зајечару преко студентске организације AIESEC.

  Више
 • 08
  јул
  Награђени најбољи зајечарски ученици

  У Позоришту Тимочке крајине "Зоран Радмиловић" организован је свечани пријем за зајечарске ученике основних и средњих школа – носиоце Вукових диплома и добитнике признања на државним такмичењима у знању и спорту.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.