Корона вирус - Важне информације - Штаб за ВС града Зајечара

Три нова случаја заразе вирусом Covid-19 у Зајечару

Три нова случаја заразе вирусом Covid-19 у Зајечару

На основу извештаја ЗЗЈЗ “Тимок” - Зајечар, од 5 јуче тестираних особа, још три (3) особе, из Зајечара су Covid-19 позитивне.
Две особе су женског и једна мушког пола старосне доби од 40 до 52. године.
Данас је у лабараторију “Ватрено око” упућено 15 узорака тестираних грађана Зајечара.

ШВС града Зајечара заседаће након добијених резултата тестова у наредна два дана и разматрати, евентуално, предузимање додатних мера.


Упозоравамо још једном јавне превознике (градски и приградски превоз, превознике ангажоване на превозу запослених у предузећима и на сезонским пословима и такси превознике) да у своја возила НЕ СМЕЈУ И НЕ МОГУ примати путнике без заштитних маски које морају бити правилно ношене (тако да покривају уста и нос).
Иста обавеза важи за тржне центре, продавнице, салоне, занатске радње, кладионице, брзу храну и све установе (поште, банке, републичка и градска ЈП и установе ...) а посебно оне које раде са странкама.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.