Корона вирус - Важне информације - Штаб за ВС града Зајечара

ШВС града Зајечара - Остају на снази све донете мере прекида рада кладионица, коцкарница и радњи у тржним центрима

ШВС града Зајечара - Остају на снази све донете мере прекида рада кладионица, коцкарница и радњи у тржним центрима

На данас одржаној седници Штаба за ванредне ситуације града Зајечара донет је следећи закључак.

На основу члана. 6. Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара („Сл. лист града Зајечара“, бр. 15/19 и 17/19), Штаб за ванредне ситуације града Зајечара, на седници одржаној 28.04.2020. године, разматрајући Одлуку Владе РС објављене у Сл.гласнику РС бр.60 од 24.04.2020.г. везано за ограничење организовања игара на срећу, донео је следећи

З А К Љ У Ч А К

Остаје на снази Наредба Штаба за ванредне ситуације („Сл.лист града Зајечара“ бр.17/2020, 18/2020, 19/2020 и 20/2020) као и све донете мере прекида рада кладионица, коцкарница и радњи у тржним центрима (тач.12 и 17 наредбе), имајући у виду могућност појаве новог жаришта коронавируса на територији града Зајечара.

По процени Штаба за ванредне ситуације тренутна епидемиолошка ситуација у Тимочкој крајини и самом граду Зајечару је таква да је ова мера оправдана.

II бр. 87-97/2020
У Зајечару, 28.04.2020. године

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

КОМАНДАНТ

Бошко Ничић

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 12
  јун
  УПОЗОРЕЊЕ ГРАДСКОГ ШТАБА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ЗАЈЕЧАР

  Данас је наранџасти метеоаларм проглашен за Сремски, Колубарски, Мачвански, Шумадијски, Поморавски, Подунавски, Браничевски, Борски, Зајечарски, Расински, Нишавски, Топлички, Пиротски, Јабланички, Пчињски, Златиборски, Моравички и Рашки управни округ.

  Више
 • 08
  јун
  Делегација града Зајечара одала почаст жртвама логора у Тржичу

  Данас је, у месту Љубељ (концентрациони парк), делегација Зајечара, на позив руководства братског града Тржича, поводом 79. годишњице ослобођења овог логора (који је био јужни део у саставу злогласног конц. логора Матхаузен) положила венац на споменик “Оптужујем” посвећен жртвама овог логора.

  Више
 • 30
  мај
  Помоћник министра пољопривреде Александар Богићевић обишао Зајечар

  Александар Богићевић помоћник министра пољопривреде данас је посетио Зајечар и том приликом одржао састанак са градоначелником Зајечара и сарадницима, након чега је обишао просторије Пољопривредне саветодавне и стручне службе “Агрознање” за еАграр.

  Више
 • 29
  мај
  УРУЧЕН УГОВОР: МОДЕРНИЗАЦИЈА ПАРКИНГ СИСТЕМА У ГРАДУ ЗАЈЕЧАРУ

  У Регионалном иновационом стартап центру у Чачку данас је приређена свечана церемонија уручења уговора градовима и општинама, добитницима средстава у оквиру Програма подршке у примени напредних технолошких решења у области друмског транспорта и саобраћаја за 2024.годину.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.