Вести

Традиционални 29. новогодишњи турнир у малом фудбалу  почиње 14. децембра

Традиционални 29. новогодишњи турнир у малом фудбалу почиње 14. децембра

Данас је у Градској управи у Зајечару одржана конференција за медије поводом 29.новогодишњег турнира у малом фудбалу.

Традиционални 29. новогодишњи турнир у малом фудбалу биће одржан од 14. до 29.децембра у Спортској хали на Краљевици.

Током групне фазе и првог дела елиминационе фазе, улаз ће бити бесплатан, а карте за полуфинала коштаће 50 динара, а за финала 100 динара.

Пријављивање екипа је могуће у шест категорија и то: млађи петлићи (2009. и млађи), петлићи (2007. и млађи), пионири (2005.и млађи), кадети (2002.и млађи), сениори и ветерани (1979 и старији).

Милан Станковић помоћник градоначелника за омладину и спорт рекао је овом приликом да град Зајечар подржава све спортске манифестације, а посебно новогодишњи турнир чији је квалитет из године у годину све бољи и нагласио да се нада да ће ове године бити много квалитетнији што се организације и масовности тиче.

Генерални секретар Спортског савеза града Зајечара Игор Божиновић је истакао да је пријављивање до петка 13.децембра до 12 сати у просторијама Спортског савеза града Зајечара. Билтен о турниру биће објављен одмах после извлачења, тако да ће сви учесници бити на време обавештени о сатници и дану играња утакмица.

Директор ЈКП Одржавање Вице Лалић рекао је да ће сутра бити расписана лицитација за издавање бифеа у Спортској хали.

Котизација за турнир : млађи петлићи и петлићи 3 000 динара, пионири 4 000, кадети 6 000, сениори 12 000 ветерани 5 000 динара.

У категирији сениора прва награда износи 250 хиљада динара, друга 150 хиљада динара и трећа 100 хиљада динара. Прва награда у категорији кадета је 25 хиљада динара, друга 15 хиљада и трећа 10 хиљада динара. У категорији ветерана награда износи 20 хиљада динара за прво место, 15 хиљада динара за друго и 7 хиљада динара за треће место.

Пријављивање екипа је до петка, 13.децембра, до 12 часова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.