Вести

 „Бизарно“ на сцени Народног позоришта Тимочке Крајине у четвртак

„Бизарно“ на сцени Народног позоришта Тимочке Крајине у четвртак

На сцени Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ у четвртак 5.децембра биће изведена представа „Бизарно“ аутора и редитеља Жељка Хубача.

Играју : Милош Ђуричић, Ана Бретшнајдер, Милош Танасковић, Јелена Рајић и Вујадин Милошевић.

Не пропустите „Бизарно“, један од најбољих текстова Жељка Хубача, који је освојио бројне награде. Представа није прикладна за млађе од 16 година.

Почетак је у 20.00 часова, а цена карте је 200 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 04
  феб
  Зајечарско позориште прославило 73. рођендан

  Наиме , 2. фебруара 1947.године одиграна је прва премијера под насловом „Жита цветају“ по тексту Јулија Мокрова, чиме је започео професионални позоришни живот Зајечара.

  Више
 • 17
  дец
  НОВИ УЗЛЕТ ЗАЈЕЧАРСКОГ ПОЗОРИШТА

  Представа „Жене из Троје“ селектована је за учешће на Међународном фестивалу античке драме који се у јуну наредне године одржава у Русији, у граду Керчу, античком Херсону, на Криму.

  Више
 • 24
  мај
  Отворен 34. Фестивал младих песника „Дани поезије“

  У препуној сали зајечарског театра отворен је 34. Фестивал младих песника „Дани поезије“. Окупљење песнике, ученике зајечарских основних школа и њихове наставнике у име града и име установе поздравио је Владимир Ђуричић

  Више
 • 24
  апр
  Пријем за чланове Позоришне трупе из провинције Хенан

  Заменица градоначелника Зајечара Марина Милић изразила је задовољство због посете делегације из Кине. Том приликом, Милић је истакла да јој је драго што ће чланови позоришне трупе из провинције Хенан учествовати на дечјем позоришном фестивалу „ЗајеЧАР“.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.