Вести

 Рани јавни увид поводом израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”

Рани јавни увид поводом израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”

У поступку израде ‘‘Планa детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево” , а у оквиру раног јавног увида на концептуални оквир просторног развоја, планирано је и рано укључивање инвеститора и осталих релевантних стејкхолдера.

Тим поводом у малој сали Градске управе града Зајечара одржаће се састанак 24.09.2019.године од 12:00 до 15:00 часова.

Градска управа Града Зајечара организује рани јавни увид у циљу упознавања јавности са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој просторне целине, могућим решењима за урбану обнову, као и ефектима планирања.

Примедбе и сугестије правних и физичких лица које евидентира носилац израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево” могу утицати на планска решења.

Рани јавни увид у трајању од 15 дана, одржаће се од 17.09. до 01.10.2019. године, у просторијама Одељења за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, ул. Крфска бр.4 у Зајечару, односно објављен на интернет страници страници Града Зајечара (www.zajecar.info).
Позивају се органи, организације и јавна предузећа који су овлашћени да утврђују услове за заштиту и уређење простора и изградњу објеката, да дају мишљење у погледу услова и неопходног обима и степена процене утицаја на животну средину.

Правна и физичка лица могу доставити примедбе и сугестије у писаној форми Одељењу за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, Градске управе Града Зајечара, Трг ослобођења бр.1 у Зајечару, у току трајања раног јавног увида, закључно са 01.10.2019. године.

Израду „Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса Николичево‘‘ финансира Европска унија у партнерству са Владом републике Србије преко програма ЕУ ПРО.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.