Вести

 Рани јавни увид поводом израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”

Рани јавни увид поводом израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево”

У поступку израде ‘‘Планa детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево” , а у оквиру раног јавног увида на концептуални оквир просторног развоја, планирано је и рано укључивање инвеститора и осталих релевантних стејкхолдера.

Тим поводом у малој сали Градске управе града Зајечара одржаће се састанак 24.09.2019.године од 12:00 до 15:00 часова.

Градска управа Града Зајечара организује рани јавни увид у циљу упознавања јавности са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој просторне целине, могућим решењима за урбану обнову, као и ефектима планирања.

Примедбе и сугестије правних и физичких лица које евидентира носилац израде Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса „Николичево” могу утицати на планска решења.

Рани јавни увид у трајању од 15 дана, одржаће се од 17.09. до 01.10.2019. године, у просторијама Одељења за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, ул. Крфска бр.4 у Зајечару, односно објављен на интернет страници страници Града Зајечара (www.zajecar.info).
Позивају се органи, организације и јавна предузећа који су овлашћени да утврђују услове за заштиту и уређење простора и изградњу објеката, да дају мишљење у погледу услова и неопходног обима и степена процене утицаја на животну средину.

Правна и физичка лица могу доставити примедбе и сугестије у писаној форми Одељењу за урбанизам, грађевинске и комунално-стамбене послове, Градске управе Града Зајечара, Трг ослобођења бр.1 у Зајечару, у току трајања раног јавног увида, закључно са 01.10.2019. године.

Израду „Плана детаљне регулације бањско-туристичког комплекса Николичево‘‘ финансира Европска унија у партнерству са Владом републике Србије преко програма ЕУ ПРО.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 27
  сеп
  Oдобрен пројекат граду Зајечару преко ЕУ-ПРО програма

  Граду Зајечару преко ЕУПРО програма одобена срдства за изаду плана детаљне регулације за бањско туристички комплекс Николичево од 14.920,00 евра. Од 28 пријављених пројеката, одобрено је 19, медју којима је и пројекат града Зајечара.

  Више
 • 21
  дец
  Испорука пољопривредне опреме из програма ХЕЛП-а

  У оквиру пројекта „Подршка развоју микро бизниса у Србији“, који немачка организација Хелп реализује у сарадњи са Градом Зајечаром, данас је почела испорука пољопривредне механизације газдинствима у зајечарским селима. Опрему вредну 3,5 милиона динара добило је 11 газдинстава.

  Више
 • 10
  окт
  Одржана 5. Тиквијада у Николичеву

  У Николичеву, надомак Зајечара, одржана је 5. Тиквијада. Манифестација је организована у Дому културе. Овогодишња Тиквијада угостила је домаћице и домаћине из целе Тимочке крајине.

  Више
 • 02
  јул
  Почело сређивање Николичевске бање

  Почело је уређење Николичевске бање код Зајечара. Радове на уређењу купалишта у Николичевској бањи, у истоименом селу, посетио је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.