Вести

Oдобрен пројекат граду Зајечару преко ЕУ-ПРО програма

Oдобрен пројекат граду Зајечару преко ЕУ-ПРО програма

Граду Зајечару преко ЕУПРО програма одобена срдства за израду плана детаљне регулације за бањско туристички комплекс Николичево од 14.920,00 евра.

Од 28 пријављених пројеката, одобрено је 19, међу којима је и пројекат града Зајечара.

Циљ пројекта је успостављање планског основа за развој бањског центра и стварање прилике за подстицање економских активности у селу Николичеву.

То ће допринети ширем развоју туризма на подручју града Зајечара и промоцији регионалних природних и културних ресурса.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 27
  сеп
  SWISS PRO - техничка подршка за град Зајечар

  Граду Зајечару је у оквиру пројекта SWISS PRO Владе Швајцарске одобрена техничка подршка за унапређење процедура за финансирање пројеката организација цивилног друштва. Циљ пројекта је унапређење прописа о дефинисању јавног интереса и финансирању пројеката које спроводе организације цивилног друштва.

  Више
 • 21
  дец
  Испорука пољопривредне опреме из програма ХЕЛП-а

  У оквиру пројекта „Подршка развоју микро бизниса у Србији“, који немачка организација Хелп реализује у сарадњи са Градом Зајечаром, данас је почела испорука пољопривредне механизације газдинствима у зајечарским селима. Опрему вредну 3,5 милиона динара добило је 11 газдинстава.

  Више
 • 03
  дец
  Примена и унапређење е-Управе у Зајечару пример је добре праксе

  У просторијама Сталне конференције градова и општина у Београду, представници Канцеларије за ЛЕР ГУ Зајечар представили су резултате пројекта „е-Управа по мери грађана“. Примена и унапређење е-Управе у Зајечару пример је добре праксе другим општинама и градовима.

  Више
 • 25
  нов
  Новац из ИПА фондова за два пројекта

  Поводом два пројекта, која ће у оквиру Програма прекограничне сарадње Бугарска – Србија реализовати градови Зајечар и Видин, конференцију за новинаре одржали су градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић и шефица Канцеларије за локални економски развој Сузана Вујић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.