Вести

Oдржан концерт дечјег хора „Радост“ из Москве

Oдржан концерт дечјег хора „Радост“ из Москве

У препуној сали зајечарског позоришта синоћ је одржан концерт дечјег хора „Радост“ из Москве под руководством Дунаеве Екатерине Александровне .

Одушевљена публика готово све време концерта аплаудирала је у ритму руских народних песама и композиција познатих руских композитора. Громогласан аплауз испратио је популарне руске композиције „Каћуша“ и „Каљинка“, као и традиционалну српску песму „Тамо далеко“.

Дечји руски хор наступио је у Зајечару захваљујући сарадњи са фестивалом „Мокрањчеви дани“, који се по 54.пут пут одржава у Неготину. У оквиру ове сарадње градско певачко друштво „Стеван Мокрањац“ из Зајечара наступиће на Мокрањчевим данима у петак 20.септембра од 11:00.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.