Вести

У зајечарском позоришту одржан концерт Лене Ковачевић

У зајечарском позоришту одржан концерт Лене Ковачевић

У препуној сали зајечарског позоришта одржан je феноменалан концерт Лене Ковачевић, организован поводом 8. марта –Дана жена. Ова изванредна поп и џез певачица, композитор и текстописац одушевила је публику одабиром и интерпретацијом својих песама, али и духовитим обраћањем посетиоцима концерта и члановима свог бенда.

Како каже Лена Ковачевић, на концертима у Нишу и Зајечару промовише албум „Кафе“ који треба да изађе кроз месец дана, а куриозитет је да ће бити издата и плоча, с обзиром на то да се плоче ретко раде.

Поред композиција које зна са радија: „Кафе“, Пожури“, „Дубине“, „Само да ми је“, публика је на првом Ленином концерту у Зајечару имала прилику да чује и традиционалне песме у њеном аранжману као што су „Густа ми магла паднала“ и „Запевала сојка птица“.

Организатор концерта је Народно позориште Тимочке Крајине-Центар за културу „Зоран Радмиловић“, а покровитељ је град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.