Вести

 ЈКП

ЈКП "Тимок одржавање": Уређење сеоских путева и уличне расвете

Активности које Јавно комунално предузеће „Тимок одржавање“ реализује током читаве године, настављене су и ових дана.

У Градскову је замењена дотрајала улична расвета, док ће наредних дана расвета бити замењена и у Бруснику.

Паралелно са тим послом, ради се и на уређењу сеоских путева.

-Дотрајала улична расвета је замењена у Градскову. Наредних дана тај посао ће бити обављен и у Бруснику. Такође, радници су ових дана вредно радили и на уређењу пута Лесковац – Горња Бела Река. Наиме, поред пута је било високо растиње и шибље, што је возачима често сметало. Сада смо дошли и до тог дела уређења, тако да су радови након два дана и завршени, рекао је Вице Лалић, в.д. директора ЈКП „Тимок одржавање“.

Ових дана почеће радови и на уређењу градских јаруга.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 07
  апр
  Пролећно уређење Зајечара

  За пролећно уређење града направљен је детаљан план који подразумева замену дотрајале расвете у селима и граду, поправку парковског мобилијара, уређење Попове плаже, дечијих игралишта, паркова и зелених површина, као и летње одржавање саобраћајница, изјавио је Стефан Занков, члан Привременог органа Града Зајечара.

  Више
 • 01
  дец
  Замењена улична расвета у Трећој месној заједници у Зајечару

  Ових дана ради се у свим зајечарским насељима и решавају се проблеми мештана по приоритету. У Трећој месној заједници ради се на замени уличне расвете.

  Више
 • 30
  сеп
  Замена расвете у Вишњару

  У зајечарском насељу Вишњар, почела је замена прегорелих сијалица на стубовима уличне расвете. Реч је о редовном одржавању система расвете у Зајечару, а тај посао биће настављен и наредних дана у Првој месној заједници "Тимок".

  Више
 • 02
  јул
  Почело сређивање Николичевске бање

  Почело је уређење Николичевске бање код Зајечара. Радове на уређењу купалишта у Николичевској бањи, у истоименом селу, посетио је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.