Вести

Почело сређивање Николичевске бање

Почело сређивање Николичевске бање

Почело је уређење Николичевске бање код Зајечара. Радове на уређењу купалишта у Николичевској бањи, у истоименом селу, посетио је градоначелник Зајечара Велимир Огњеновић.

На чишћењу купалишта радили су мештани, уз помоћ ЈКП "Хигијене Зајечар". Чишћење Николичевске бање само је почетак комплетног сређивања овог излетишта, поручио је Жељко Шоршокановић, саветник председника Скупштине града Зајечара задужен за месне заједнице.

"Ускоро планирамо да уредимо овај базен у бањи, заменимо тушеве и да средимо купалиште, како би Николичевска бања привукла што више туриста", рекао је Шоршокановић.

"Вода у Николичевској бањи је лековита и уређење купалишта је од великог значаја, како за мештане, тако и за туристе који посете Николичево", каже Живорад Јанковић, председник Савета МЗ Николичево.

Претходних дана у Николичеву радило се на реконструкцији расвете и уређењу атарских путева. У наредном периоду ове активности биће настављене и у осталим зајечарским селима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.