Вести

Хуманитарни концерт „Уживање уживо“

Хуманитарни концерт „Уживање уживо“

У четвртак 16.јуна, у зајечарском театру биће организован закустични концерт „Уживање уживо“ на коме ће наступити група „Револт“ из Зајечара као и гости концерта: Милица Илић, Вук Петровић и Зоран Глишић.

У питању је хуманитарни концерт за помоћ породицама,члановима Удружења оболелих од церебралне и дечије парализе - ЦДП Зајечар, који организују Народно позориште Тимочке Крајине –Центар за културу „Зоран Радмиловић“ и група „Револт“.

Почетак концерта је у 20:00 сати, а цена улазнице је 200 динара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 15
  мај
  Хуманитарни концерт за малог Богдана Гицовића из Зајечара

  У недељу 19. маја 2019. у сали Центра за културу у Котлујевцу, биће одржан хуманитарни концерт за малог Богдана Гицовића из Зајечара. Почетак концерта је у 17 сати, а цена улазнице је 200 динара.

  Више
 • 08
  феб
  Одржан хуманитарни концерт за малог Немању Јовановића

  У зајечарском театру синоћ је одржан хуманитарни концерт за малог Немању Јовановића и његову породицу. Прикупљено је 35880,00 динара. Људи добре воље, који су били у могућности ,донирали су и више пара од цене карте .

  Више
 • 27
  јул
  Oдржан концерт ''Срце за пријатеље''

  Синоћ је на зајечарском Тргу ослобођења одржан концерт групе Роктори, под називом ''Срце за пријатеље'', посвећен Драгану Степановићу Степи. Организатори су Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу ''Зоран Радмиловић'', а покровитељ Град Зајечар.

  Више
 • 24
  јул
  Роктори на Тргу ослобођења

  Зајечарски рок бенд Роктори одржаће у четвртак, 26.7.2018. године меморијални концерт посвећен Драгану Степановићу Степи, под називом ''Срце за пријатеље''.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.