Вести

Почело кошење траве у зајечарским насељима

Почело кошење траве у зајечарским насељима

Радници Јавног комуналног предузећа „Тимок одржавање“ почели су са редовним кошењем травнатих површина у зајечарским насељима.

Радови су започети у насељу Краљевица, док ће травнате површине у осталим зајечарским насељима, бити уређене наредних дана.

Моле се грађани да своје аутомобиле уклоне са зелених површина, како би се рад несметано одвијао.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 16
  јун
  Чисти се гробље у Грљану

  Мештани зајечарског села Грљан и радници ЈКП „Хигијене“ радили су данас на уређењу сеоског гробља. Покошена је трава и уклоњено шибље. ЈКП „Хигијена“ у сарадњи са Градском управом сваке недеље ће радити на уређењу зелених површина.

  Више
 • 26
  мај
  Покошена трава на Краљевици

  По налогу Штаба за ванредне ситуације и Градске управе, радници Спортско пословног центра “Тимок” у Зајечару покосили су траву на Краљевици. Балирано сено употребиће се за исхрану коња у ергели на Хиподрому.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.