Вести

Чисти се гробље у Грљану

Чисти се гробље у Грљану

Мештани зајечарског села Грљан и радници ЈКП „Хигијене“ радили су данас на уређењу сеоског гробља. Покошена је трава и уклоњено шибље.

Уз помоћ Градске управе Зајечар и ЈКП „Хигијене“ радимо на сређивању грљанског гробља. Ово уређење је било неопходно како би очистили прилаз гробљу. Кренули смо са овим сређивањем и настојаћемо да што чешће организујемо акције чишћења“, рекао је Бобан Вучић, председник Савета МЗ Грљан.

ЈКП „Хигијена“ у сарадњи са Градском управом сваке недеље ће радити на уређењу зелених површина у селима у околини Зајечара“, изјавила је Добрила Радосављевић, шеф радне јединице зеленила ЈКП „Хигијена“.

На основу Стратегије сређивања месних заједница, у току ове године радићемо на уређењу зајечарских села. Покушаћемо да средимо гробља у скоро свим селима, а радници ЈКП „Хигијене“ ће чистити сваке недеље у другом селу и на тај начини створити боље услове за живот мештана. Позвао бих и становнике зајечарских села да се прикључе акцијама чишћења“, поручио је Жељко Шоршокановић, саветник председника Скупштине града Зајечара за месне заједнице.

Шоршокановић је додао да ће се, поред уређења зелених површина, радити и на сређивању инфраструктуре, пре свега атарских путева у селима у околини Зајечара.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.