Други о нама

Покошена трава на Краљевици Фото: бест телевизија

Покошена трава на Краљевици

По налогу Штаба за ванредне ситуације и Градске управе, радници Спортско пословног центра “Тимок” у Зајечару покосили су траву на Краљевици.

Балирано сено употребиће се за исхрану коња у ергели на Хиподрому.

"План је да Краљевица постане и културно стециште великог броја Зајечараца",

рекао је директор Спортско пословног центра “Тимок” у Зајечару, Игор Ђорђевић.

Данас почиње и уређење градског базена.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 07
  мај
  Почело кошење траве у зајечарским насељима

  Радници Јавног комуналног предузећа „Тимок одржавање“ почели су са редовним кошењем травнатих површина у зајечарским насељима.Радови су започети у насељу Краљевица, док ће травнате површине у осталим зајечарским насељима, бити уређене наредних дана.

  Више
 • 06
  јул
  Обука непливача

  На зајечарском градском базену у току је обука непливача, а прву групу чини 40-ак полазника. Цена десетотодневне Школе пливања, у коју није укључен први припремни дан и последњи дан полагања (што је укупно 12 дана), је као и прошле године 2.500 динара.

  Више
 • 09
  јул
  Почела школа пливања на градском базену

  У току је обука прве групе непливача, а школу пливања похађа 30 малишана. Обука подразумева 10 часова пливања. Из СПЦ "Тимок" планирају да организују три или четири групе.

  Више
 • 25
  јун
  Отворен зајечарски базен

  Зајечарски базен отворен за купаче. Цена целодневне карте је 150 динара, док је улаз за децу до седам година бесплатан. Базен ће радити сваког дана од 11 до 19 сати.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.