Вести

Санација путева у зајечарским селима -Градоначелник Бошко Ничић обишао радове

Санација путева у зајечарским селима -Градоначелник Бошко Ничић обишао радове

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић јуче је са сарадницима обишао инфраструктурне радове у зајечарским селима.

У селу Градсково рађена је санација пута и уграђено је 65 тона асфалта.

Санација пута је урађена и на потезу Мала Јасикова –Дубочане –Глоговица и уграђено је 102 тоне асфалта и планира се да се до краја недеље заврши цела деоница пута и угради око 180 тона масе асфалта.

У зајечарском селу Шипиково санирају се улице и планирано је да се угради око 40 тона масе асфалта.

У току је и санација пута Брусник –Железничка станица.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 03
  јул
  Асфалтирана Фрушкогорска улица у Зајечару

  Велико невреме које је недавно погодило и град Зајечар направило је велике проблеме становницима Фрушкогорске улице, која је овом приликом и санирана.

  Више
 • 27
  јул
  Асфалтира се деоница пута Зајечар -Шљивар -Горња Бела Река

  Aсфалтира се деоница пута Зајечар – Шљивар – Горња Бела Река у дужини од 8 километара. Деоница пута Зајечар – Шљивар – Горња Бела Река је после дужег времена добила нов изглед.

  Више
 • 20
  апр
  Занков: Помаже и ЈП "Путеви Србије"

  Данас је почело асфалтирање „Јадранске улице“, а средства су обезбеђена из буџета града. ЈП "Путеви Србија" почињу асфалтирање деонице пута код Градскова у дужини од 1,2 км, као и више улица у Грљану и Великом Извору.

  Више
 • 18
  апр
  "Банатска улица" под асфалтом

  Улице за које су грађани пре неколико година платили учешће од 50 одсто, овог пролећа добијају асфалт. Прошлог четвртка асфалтирана је “Лазаревачка улица”, а од данас се новим асфалтом могу похвалити и станари “Банатске улице”, дуге 284 метра.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.