Вести

Љубивоје Ршумовић у Зајечару -Деца су украс света

Љубивоје Ршумовић у Зајечару -Деца су украс света

У препуној великој сали Основне школе „Хајдук Вељко“ у Зајечару гостовао је један oд највећих српских песника Љубивоје Ршумовић. Говорећи своје стихове кроз интерактивни однос са малишанима, овај бард српске пезије још једном је доказао да су деца заиста „украс света“.

Широм отоврених очију, са длановима непрестано спремним за аплауз, присутни ученици су показали да им поезија за децу није непознаница, већ напротив, да могу и умеју, користећи ову књижевну форму, да искажу своје најтананије мисли и најискренија осећања.

Овој неисквареној машти свакао је вредело посветити пажњу, што је Љубивоје Ршумовић учинио на себи својсвтен и јединствен начин, на обострано задовољство.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.