Вести

ФЕСТИВАЛ ХРИШЋАНСКЕ КУЛТУРЕ У ЗАЈЕЧАРУ: Школа иконописа, изложба слика, наступ Певачког друштва „Бранко“ из Ниша

ФЕСТИВАЛ ХРИШЋАНСКЕ КУЛТУРЕ У ЗАЈЕЧАРУ: Школа иконописа, изложба слика, наступ Певачког друштва „Бранко“ из Ниша

У оквиру Фестивала хришћанске културе данас, од 16.00 до 19.00 сати, у Школи за основно и средње образовање „Јелена Мајсторовић“ у Зајечару биће организована Школа иконописа, протомајстора Станоја Богићевића.

Такође, у зајечарском позоришту, биће отворена изложба слика под називом „Сизиф у борби са правописним грешкама“ – карикатуре на тему правописа. Аутор изложбе је ђакон Бојан Јокановић.

Отварање изложбе закзано је за 19.00 сати, док ће сат времена касније наступити Певачко друштво „Бранко“ из Ниша.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 22
  апр
  Фестивал хришћанске културе у Зајечару

  Отварањем изложбе фотографија и докумената "Тимочка епархија кроз време" у зајечарском Архиву, данас је почео Фестивал хришћанске културе који организује Епархија тимочка.

  Више
 • 05
  феб
  Одржана 22.седница Скупштине града Зајечара

  Одборници су на самом почетку седнице усвојили Предлог Статута града Зајечара, као и Предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о Градској управи града Зајечара.

  Више
 • 04
  феб
  Мјузикл “Цигани лете у небо” одушевио зајечарску публику!

  Мјузикл “Цигани лете у небо”, у режији Десимира Станојевића и извођењу ансамбла Народног позоришта Ниш одушевио је зајечарску публику да га је наградила овацијама и громогласним аплаузом, а аплаудирала је и током његовог трајања.

  Више
 • 31
  јан
  „Basket 4 kids “ у Зајечару

  Спортклуб покренуо је пројекат „Баскет 4 Кидс“, који ће, у сарадњи са градом Зајечаром, бити реализован у Спортској хали на зајечарској Краљевици, у недељу 3. фебруара.

  Више
 • 28
  јан
  Бојан Ћирић добитник Светосавске награде

  У Градској управи у Зајечару организован је пријем за Бојана Ћирића, васпитача Предшколске установе „Ђулићи“, добитника Светосавске награде за изузетно залагање у раду, и допринос у заступању интереса деце и породица.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.