Вести

У Вражогрнцу 3. и 4. aвгуста Вражогрначки точак

У Вражогрнцу 3. и 4. aвгуста Вражогрначки точак

У Вражогрнцу ће 3. и 4. августа бити одржан 36. Вражогрначки точак, традиционална етно-манифестација, на којој ће наступити бројна културно – уметничка друштва и ликовни уметници. Такође, посетиоци ће имати прилике да уживају у песмама и играма фолколорних ансамбала, изложбама домаће радиности и припремању кулинарских специјалитета.

Организатори су Установа Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу “Зоран Радмиловић“, Туристичка организација Града Зајечара и Месна заједница Вражогрнац, а покровитељ је Град Зајечар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 06
  авг
  Одржан 36. Вражогрначки точак -Традиција дуга 36 година

  У Вражогрнцу је одржана 36. по реду Смотра народних обичаја „Вражогрначки точак“. Након дочека учесника, изведен је и богат и садржајан културно-уметнички програм.

  Више
 • 07
  авг
  35. Смотра народних обичаја “Вражогрначки точак“

  За викенд је у Вражогрнцу одржана 35. Смотра народних обичаја “Вражогрначки точак”. 35.Смотру народних обичаја “Вражогрначки точак” у име града и градоначелника Зајечара Бошка Ничића отворила је Елена Петровић, помоћница градоначелника.

  Више
 • 07
  авг
  "Вражогрначки точак" се завртео 34.пут

  У организацији МЗ Вражогрнац, ЦЕКИТ-а и КУД-а "Слога" у Вражогрнцу код Зајечара одржана је дводневна традиционална 34.Смотра народних обичаја "Вражогрначки точак".

  Више
 • 10
  авг
  Завршен 33. Вражогрначки точак

  Победник у припремању гулаша на овогодишњој Смотри народних обичаја "Вражогрначки точак" је Бобан Миленковић из Вражогрнца. Поред изложбе домаће радиности, завршни програм овогодишње манифестације обележили су наступи културно уметничких друштава.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.