Вести

Град Зајечар добија средства за реализацију пројекта „Сунчана стаза“

Град Зајечар добија средства за реализацију пројекта „Сунчана стаза“

У Министарству омладине и спорта у Београду организовано je свечано потписивање уговора са локалним самоуправама у оквиру Јавног конкурса за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу.

Град Зајечар је добио средства за реализацију пројекта ,,Сунчана стаза,, који подразумева изградњу трим стазе на простору парк шуме Краљевица као и постављање 15 фитнес справа.

Од 63 града у Србији колико је учествовало на конкурсу, 22 града су добила средства.

Уговор са Министарством омладине и спорта је у име града Зајечара потписала Марина Милић заменица градоначелника а потписивању уговора је присуствовао и Милан Станковић помоћник градоначелника за омладину и спорт.

Основни циљ пројекта ,,Сунчана стаза,, је унапређење услова за развој здравих стилова живота у граду Зајечару.

Представницима градова и општина се обратио министар омладине и спорта Вања Удовичић који им је овом приликом честитао, и нагласио значај младих и омладине, додајући да ће министарство увек пружити подршку локалним самоуправама како би своју средину учинили квалитетнијом за живот.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 11
  јан
  Завршен судски спор о спортској хали у Котлујевцу

  Након четири године суђења, пресудом Привредног апелационог суда у Београду у корист Града Зајечара и Министарства за омладину и спорт, коначно је стављена тачка на спор о спортској хали у Котлујевцу, што отвара могућност да се хала коначно приведе намени.

  Више
 • 19
  мар
  Бициклистичка такмичења поново у Зајечару

  Изградња стазе за планински бициклизам, као и завршетак изградње спортске хале у зајечарском насељу Котлујевац теме су разговора представника Министарства омладине и спорта, Бициклистичког савеза Србије и помоћника градоначелника Зајечара за омладину и спорт Владислава Милојевића.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.