Вести

Министар омладине и спорта Вања Удовичић сутра у посети Зајечару

Министар омладине и спорта Вања Удовичић сутра у посети Зајечару

Министар омладине и спорта Вања Удовичић посетиће сутра, 18. јуна град Зајечар.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић приредиће пријем за министра у 12.30 часова, у салону Градске управе Зајечар.

Министар Удовичић ће у 13 сати у просторијама Тимочког омладинског центра разговарати са представницима ТОЦ-а и представницима Канцеларије за младе града Зајечара.

Након састанка у Тимочком омладинском центру, министар омладине и спорта Вања Удовичић ће у 13.40 часова обићи „Сунчану стазу“ на Краљевици, где ће се одржати трка деце различитог узраста.

У 14 сати на “Сунчаној стази“ (Краљевица) предвиђено је обраћање медијима.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 16
  дец
  Зајечар: Одржана 150. седница Градског већа

  Данас је у сали Скупштине града Зајечара одржана 150. седница Градског већа. Већници су усвојили Нацрт Решења о давању сагласности на Извештај о процени вредности имовине, обавеза и капитала Јавног комунал

  Више
 • 11
  дец
  Одржана 149. седница Градског већа у Зајечару

  На седници градског већа је усвојен и Предлог Закључка о давању у закуп пословних просторија града Зајечара ( у Зајечару, у улици Дубровачкој бб), Предлог Закључка о давању у закуп пословних просторија града Зајечара ( у селу Мали Извор у склопу Дома културе ), као и Предлог

  Више
 • 18
  нов
  Зајечар: Одржана 147. седница Градског већа

  Усвојен је Нацрт Одлуке o усвајању Плана детаљне регулације бањско -туристичког комплекса „Николичево“, Нацрт Одлуке о утврђивању коефицијената за непокретности по зонама и просечних цена одговарајућих непокретности на основу којих је за 2020. год. утврђена осно

  Више
 • 29
  сеп
  Одржана 142.седница Градског већа града Зајечара

  Данас је у великој сали Скупштине града одржана 142. седница Градског већа града Зајечара. Усвојен је и Нацрт Одлуке о постављању споменика Генералу Гамбети и Генералу Цоловићу.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.