Вести

Одржана 13. седница Скупштине града Зајечара

Одржана 13. седница Скупштине града Зајечара

На 13. седници Скупштине града Зајечара одборници су разматрали и једногласно усвојили Предлог Одлуке о усвајању плана детаљне регулације „Простора зоне И степена заштите археолошког налазишта Ромулијана – Гамзиград са проширењем“, јер је циљ израде плана уређење комплекса археолошког налазишта Ромулијана, посебно у првој зони заштите.

Разматран је и Предлог Одлуке о приступању изради Плана детаљне регулације привредне зоне „Запад“ у Зајечару.

На овој седници је већином гласова усвојен и Предлог Одлуке о поверавању послова организације и реализације манифестације „Гитаријада“ Зајечар као и Предлог Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине града Зајечара за 2018. годину.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Кључне речи:

Сличне вести

 • 21
  јул
  Одржана 4. седница Скупштине града Зајечара

  Седница Скупштине града Зајечара одржана је 20. јула у Зајечару. На седници је усвојена Одлука о покретању поступка поверавања обављања делатности градског и приградског превоза путника на територији града Зајечара, као и Одлука о покретању поступка ликвидације над ЈП „Дирекција за изградњу“.

  Више
 • 22
  јун
  Дипломе за најуспешније младе спортисте!

  Данас је у великој сали Скупштине града Зајечара одржана свечаност поводом завршетка спортских такмичења у школској 2016/17.години. Овом приликом су најуспешнијим појединцима и школским екипама уручене дипломе Спортског савеза града Зајечара.

  Више
 • 15
  јун
  Одржане две седнице Скупштине града Зајечара

  Данас су одржане две седнице Скупштине града Зајечара. На почетку седнице мандате су преузели нови одборници, након што су неким одборницима истекли мандати пре истека времена на које су изабрани због њиховог ангажовања на другим функцијама.

  Више
 • 08
  сеп
  Успоставља се сарадња са немачком компанијом JP WEBER

  Немачка компанија JP WEBER једна је од водећих компанија на пољу логистике и саветовања потенцијалних привредних улагача. Одборници Скупштине Града Зајечара донели су, тим поводом, Одлуку о покретању привредне и пословно техничке сарадње између Града Зајечара са овом компанијом.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.