Вести

Одржан

Одржан "Спортски изазов" у Зајечару

У Спортској хали на Краљевици у суботу 7. октобра одржан је “Спортски изазов” у коме су снаге одмерили градови Зајечар и Пирот.

Спортска хала била је препуна спортиста свих дисциплина, и свих узраста.

Сви учесници одвежбали су и промовисали су спорта и здрав начин живота.

„Спортски изазов” су отворили Немања Мајдов, светски шампион у џудоу који је био и капитен Града Зајечара и Милан Станковић, помоћник градоначелника за омладину и спорт.

-Драго ми је што сте упркос лошем времену појавили у оволиком броју. Показали смо да је Зајечар спортски град, и надам се да ће тако бити и убудуће, рекао је Станковић приликом отварања.

"Спортски изазов" се завршио победом Пирота.

У Пироту је учествовало укупно 3620 вежбача или 6,25% док је у Зајечару учествовало укупно 2983 вежбача или 5,02%.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 26
  апр
  ЗајеЧар: "Алиса у земљи чуда" најбоља представа фестивала

  Најбоља представа 8. Међународног позоришног фестивала за децу „ЗајеЧар„ је “Алиса у земљи чуда“ Позоришта лутака из Ниша, у режији Зорана Лозанчића. Најмлађа зајечарска публика најбоље је оценила представу "Аладин".

  Више
 • 22
  апр
  Зајечарци бирају нови сазив Скупштине града

  У недељу, 23. априла, у Зајечару ће бити одржани избори за одборнике Скупштине града Зајечара. На овим изборима учествује девет изборних листа политичких партија, коалиција и група грађана, са укупно 274 кандидата.

  Више
 • 21
  апр
  Производни погон Компаније "Дон Дон" у Зајечару

  Компанија “Дон дон”, која се бави производњом хлеба и пецива и чији су препознатљиви брендови “Наше зрно” и “Твојих пет минута” отвара у Зајечару производни погон. Из компаније најављују улагања од пола милиона евра и посао за 40 радника.

  Више
 • 14
  апр
  У уторак почиње Дечији позоришни фестивал "ЗајеЧар"

  Осми међународни дечији фестивал „ЗајеЧАР“ биће одржан у Позоришту Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ од 18. до 22. априла. Фестивал почиње представом “Алиса у земљи чуда“ Позоришта лутака Ниш.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.