Вести

Дипломе за најуспешније младе спортисте!

Дипломе за најуспешније младе спортисте!

Данас је у великој сали Скупштине града Зајечара одржана свечаност поводом завршетка спортских такмичења у школској 2016/17.години.

Овом приликом су најуспешнијим појединцима и школским екипама уручене дипломе Спортског савеза града Зајечара.

Сунчица Лалић Стојановић помоћница градоначелника Зајечара је честитала деци, родитељима, наставницима, професорима, директорима школа на изузетним резултатима које су постигли.

- Желим вам да у наредном периоду остварите још боље резултате. Што се тиче града Зајечара, ви ћете увек имати нашу подршку, јер сте управо ви будућност у коју се улаже“, истакла је Лалић Стојановић.

Драгиша Симоновић председник Спортског савеза града Зајечара на свечаности је истакао да је циљ ових такмичења представљање школе, града на такмичења која се организују широм наше земље.

Игор Божиновић генерални секретар Спортског савеза града Зајечара захвалио се деци јер се баве спортом.

-Фудбал, рукомет и кошарка предњаче по учешћу броја ученика и екипа. У овој школској години учествовало је 139 школских екипа, одиграно је 129 утакмица, учествовало је 1.658 ученика кроз систем такмичења, а с обзиром на то, да се на територији града Зајечара школује 5.913 ученика, то је 28.03% ученика који се баве спортом на подручју града, када је у питању школски спорт, рекао је Божиновић.

Ове године је постигнут најбољи резултат у претходној деценији, речено је на скупу.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 16
  мар
  Одржана 13. седница Скупштине града Зајечара

  На овој седници је већином гласова усвојен и Предлог Одлуке о поверавању послова организације и реализације манифестације „Гитаријада“ Зајечар као и Предлог Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине града Зајечара за 2018. годину.

  Више
 • 21
  јул
  Одржана 4. седница Скупштине града Зајечара

  Седница Скупштине града Зајечара одржана је 20. јула у Зајечару. На седници је усвојена Одлука о покретању поступка поверавања обављања делатности градског и приградског превоза путника на територији града Зајечара, као и Одлука о покретању поступка ликвидације над ЈП „Дирекција за изградњу“.

  Више
 • 15
  јун
  Одржане две седнице Скупштине града Зајечара

  Данас су одржане две седнице Скупштине града Зајечара. На почетку седнице мандате су преузели нови одборници, након што су неким одборницима истекли мандати пре истека времена на које су изабрани због њиховог ангажовања на другим функцијама.

  Више
 • 10
  феб
  За спорт у Зајечару укупно 60 милиона динара

  У Финансијском плану Спортског савеза града Зајечара за 2017.годину, усвојеном на седници Градског већа, наводи се да је за предшколски и школски спорт планирано 5 милиона, за спортско-рекреативне манифестације 3 милиона, за програме спортских организација 18 милиона и за реализацију активности 9 милиона динара.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.