Вести

Певачка група

Певачка група "Јелек" пред зајечарском публиком

Зајечарска певачка група ЈЕЛЕK приредила је вечерас у Читалишту библиотеке концерт изворних народних песама нашег краја.

Публика је имала прилику да чује 11 певачких и инструменталних песама из неколико села Тимочке крајине, у извођењу: Драгана Станковића, Милоша Димитријевића, Милоша Јаковљевића, Бојана Господиновића, Ивана Kрстића и Ивана Јовановића, а уз поједине нумере коришћена је и хармоника и кавал.

Певачка група ЈЕЛЕK настала је 2016. године, на иницијативу Драгана Станковића, наставника музичке културе, уз благослов владике Илариона.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 05
  јан
  Ниже цене чланарине

  Матична библиотека “Светозар Марковић” у Зајечару снизила је цене годишњег и полугодишњег уписа. Шестомесечна чланарина за одрасле износи 300 динара, а годишња 500.

  Више
 • 24
  авг
  "Опет Златни прсти"

  Легендарна зајечарска група Златни прсти, иначе овогодишњи роконачелници 50. Гитаријаде, одржаће вечерас концерт под називом „Опет Златни прсти“. Почетак концерта заказан је за 20,30.

  Више
 • 17
  авг
  Концерт на киши

  На зајечарском скверу вечерас је организован завршни концерт учесника III Kампа класичне музике, који је претходних дана одржан у музичкој школи. Други део концерта публика је испратила са кишобранима, због кише која је почела након половине програма.

  Више
 • 29
  јул
  Рок вече у сусрет Гитаријади

  Група "Rocktori" синоћ је на градском тргу одржала 5. Меморијални концерт посвећен зајечарском психологу Драгану Степановићу Степи, а у оквиру концерта промовисан је и Друм Дум фестивал.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.