Вести

Занков: Помаже и ЈП

Занков: Помаже и ЈП "Путеви Србије"

Данас је почело асфалтирање „Јадранске улице“ , једне од улица за коју су грађани платили учешће пре седам година. Дужина улице је 176 метара, а радове изводи Занатска радња „Перица Јовић“ из Власотинца.

Стефан Занков , заменик председника Привременог органа града Зајечара каже да ово нису једини инфраструктури радови који се изводе, јер је уз помоћ ЈП „Путеви Србије“ почело и уређење путне инфраструктуре у зајечарским селима.

С обзиром на тешку финансијску ситуацију у којој је град обратили смо се ЈП „Путеви Србије“ да нам помогну око асфалтирања 1200 м пута на улазу у село Градсково из правца Халова. Замолили смо и да се уреде улице у Грљану и у Великом Извору, тако да данас почињу са припремом за асфалтирање и крпљење рупа у Грљану. Биће укључено у програм 7- 8 и можда свих 10 улица. Сутра креће припрема и асфалтирање улица кроз Велики Извор. Ради се о 4 - 5 улица за пресвлачење и исто толико за крпљење рупа. Прекосутра би требало да почне припрема за асфалтирање деонице у селу Градскову,

најавио је Занков и додао:

У склопу Грљана смо тражили да се и пут за Аврамицу асфалтира. То ће значајно променити слику тих села, на задовољство великог броја мештана, јер то годинама није рађено. Желимо да што већи број путева у селима санирамо. Слика Зајечара ће бити много другачија,

Занков најављује и наставак радова од понедељка. Динамика ће зависити од временских услова.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 18
  апр
  "Банатска улица" под асфалтом

  Улице за које су грађани пре неколико година платили учешће од 50 одсто, овог пролећа добијају асфалт. Прошлог четвртка асфалтирана је “Лазаревачка улица”, а од данас се новим асфалтом могу похвалити и станари “Банатске улице”, дуге 284 метра.

  Више
 • 13
  апр
  Асфалтира се "Лазаревачка улица"

  Данас је почело асфалтирање Лазаревачке улице, у близини зајечарске касарне. Улица је дужине 272 метра, а радове изводи Занатска радња „Перица Јовић“ из Власотинца.

  Више
 • 24
  окт
  Санација моста на Белом Тимоку

  За санацију конструкције моста на Белом Тимоку, који води ка Великом Извору, Јавно предузеће „Путеви Србије“ издвојило је више од 13 милиона динара. Радови ће бити завршени наредних дана.

  Више
 • 15
  авг
  Данашње исплате из градског буџета

  Штедњом и максималном рационализацијом Град Зајечар успева да измири новчане обавезе и редовно измирује накнаде предвиђене буџетом. Тако су крајем прошле недеље исплаћене стипендије и накнаде за породиље, а данас је уплаћено два милиона динара за јубиларне награде просветним радницима.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.