Вести

Зајечар добија престижно признање Кроса РТС-а Фото: Крос РТС-а

Зајечар добија престижно признање Кроса РТС-а

Граду Зајечару, који је ове јесени био најбољи домаћин Kрос серије РТС-а у петак ће бити додељено престижно признање ове спортске манифестације.

Пехар ће градоначелнику Зајечара Велимиру Огњеновићу у свечаном салону Градске управе уручити Стеван Ковачевић, организатор Кроса РТС-а. Признања ће за добру организацију и масовност надметања добити и Спосртски савез и Школска управа Зајечар.

На зајечарском хиподрому последње суботе у октобру кроз циљ су, у 26 трка, прошла 1443 учесника, што је граду на Тимоку донело прво место у конкуренцији Шапца, Рековца и Пожаревца.

Уз Лесковац, Зајечар је био иницијатор измештања Kроса РТС-а из Сремске Митровице, где се такмичење одржавало 16 година. Пуну деценију, траје Kрос серија, а у њој – од првог дана – остао је само Зајечар.

Ово је шести пут да Зајечар добија престижно признање организатора манифестације.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.