Вести

Јавни позив за интерно расељена лица

Јавни позив за интерно расељена лица

Комисија за доделу помоћи за куповину сеоских кућа са окућницом Града Зајечара објавила је јавни позив за доделу помоћи интерно расељеним лицима док су расељеништву, ради решавања стамбеног питања.

Помоћ се одобрава за куповину сеоске куће са окућницом у износу до 1.150.000,00 динара и за додатну помоћ намењену за грађевински материјал за поправку или адаптацију предметне сеоске куће са окућницом у износу до 180.000,00 динара.

Детаљи јавног позова налазе се на градском сајту на адреси http://www.zajecar.info/tenderi/297-javni-poziv-za-dodelu-pomoci-interno-raseljenim-licima-za-kupovinu-seoske-kuce-sa-okucnicom а могу су добити и у Комесаријату за избеглице.

Рок за подношење пријава са потребном документацијом је 3. октобар.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.