Вести

Караван Фото: TOС

Караван "Моја Србија" стиже у Зајечар

Промотивни караван „Моја Србија“, којом се позивају српски туристи да летују у својој земљи, стиже у четвртак у Зајечар.

Биће то прилика да Зајечар представи своје туристичке потенцијале, природне лепоте и манифестације културе, а и да се Зајечарци упознају са туристичком понудом других српских градова.

Промотивним караваном „Моја Србија“, осим Зајечара ове године обухваћено је још 13 највећих градова у Србији: Београд, Нови Сад, Ниш, Kрагујевац, Чачак, Зрењанин, Сомбор, Kрушевац, Врање, Ваљево, Нови Пазар, Ужице, Пожаревац.

Зајечар је представљен минулих дана у Ужицу и Новом Пазару.

Медијску подршку пројекту Туристичке организације Србије пружају дописништва и емисије РТС-а: „Србија коју волим“, „Kњига утисака“, „Жикина шареница“.

Промотивни туристички караван „Моја Србија“ у Зајечару организује ЦЕKИТ.

Почетак је у 16 сати на Тргу ослобођења.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.