Вести

Ускоро Меморандум о међународној сарадњи

Ускоро Меморандум о међународној сарадњи

Град Зајечар и град Видин у суседној Бугарској потписаће ускоро Меморандум о међународној сарадњи у области развоја социјалне политике, културе, спорта, здравства, образовања, развоју предузетништва и привредном сектору.

На првом радном састанку тимова за међународну сарадњу договорено је потписивање Меморандума о међународној сарадњи који ће у име града Зајечара потписати председник Скупштине Саша Мирковић, а у име града Видина кмет Герг Геров.

"Након потписивања Меморандума, тимови за међународну сарадњу Града Зајечара и Видина приступиће заједничкој изради пројекта са којима ће конкурисати за добијање средстава ИП-а фондова Европске уније",

изјавила је помоћник градоначелника Гордана Огњеновић.

Заменик кмета општине Борислава Борисова на конференцији за новинаре захвалила се на лепом пријему и тимовима пожелела пуно среће у даљем раду.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.