Вести

Стефан Занков на челу зајечарског парламента

Стефан Занков на челу зајечарског парламента

Стефан Занков, члан Одборничке групе „Српска напредна странка-Александар Вучић“ изабран је за новог председника Скупштине града Зајечара. За његов избор гласало је 35 одборника, један је био против.

„Неоспорно је да ћемо његовим искуством побољшати рад Скупштине града,

истакао је у име предлагача Небојша Голубовић“, који је одборницима прочитао биографију Стефана Занкова.

У свом експозеу, непосредно пре гласања, Занков је између осталог рекао:

Скупштина више никада неће бити полигон за политичке експерименте над нашим градом. Овом дому вратићемо достојанство, Скупштина ће бити сито и решето за све предлоге, непролазна брана за све лоше одлуке

Посебно строги бићемо према извршним органима власти који морају да покажу максималну одговорност.Сви ће морати сваког јутра по доласку на посао да себи поставе питање „Шта можемо да учинимо за грађане?“ и сваки резултат у том смислу биће оцењен с моје стране након одговора на питање шта ће од тога имати грађани, да ли је тиме задовољен колективни, а не појединачни интерес

Градићемо систем заснован на јасним принципима који неће зависити од појединаца, већ управо супротно.

Сви заједно треба да градимо култ града Зајечара, а никада више појединаца.

Одборничкој групи „СНС-Александар Вучић“ приступила су још четири одборника, док ће Саша Радуловић наступати као самостлни одборник.

* Сви медији који преузму вест или фотографију (или и једно и друго) са портала Града Зајечара у обавези су да наведу извор. Уколико је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Сличне вести

 • 23
  јан
  РАСПИСАНИ ИЗБОРИ ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА У ЗАЈЕЧАРУ

  Председник Скупштине града Зајечара Стефан Занков потписао је данас Одлуку о расписивању избора за чланове Савета месних заједница на подручју града Зајечара, који ће бити одржани 18. марта 2018. године.

  Више
 • 02
  јун
  У Зајечару формирана нова власт -Бошко Ничић градоначелник

  На предлог Стефана Занкова председника Скупштине града, Бошко Ничић је изабран за градоначелника Зајечара. Новоизабрани градоначелник Зајечара Бошко Ничић обраћајући се одборницима и образлажући предлог кандидата за заменика градоначелника и чланове Градског већа говорио је и о будућим плановима.

  Више
 • 20
  апр
  Почела изградња канализационе мреже у више улица у граду

  Почетак грађевинске сезоне означио је и почетак радова на изградњи канализационе мреже у више улица у Зајечару. Данас су радови почели у Улици “Драгојла Дудућа”, у дужини од 193 метра.

  Више
 • 18
  апр
  "Банатска улица" под асфалтом

  Улице за које су грађани пре неколико година платили учешће од 50 одсто, овог пролећа добијају асфалт. Прошлог четвртка асфалтирана је “Лазаревачка улица”, а од данас се новим асфалтом могу похвалити и станари “Банатске улице”, дуге 284 метра.

  Више

Пошаљите коментар

Коментари који су увредљиви по било кога и на било којој основи, као и коментари који садрже рекламе или линкове ка спољним сајтовима, неће бити одобрени.